27 Mayıs 2014 Salı

Watch Dogs inceleme

Ubisoft ' ın son franchise- marşoyun gönderme içinrekla , ancaksaldırı tüfekleri , bombaatar ve gizli bedenim sayılmasını öldürür fazla 30 saat sonra ben becerilerini hack " silahını Hacking " demek çok daha etkileyici adil şey daha kredilendirebiliriz. Bu çok hızlı bir hack arka hack hakkında bir oyundur olur .
Part açık - sanal dünya , part üçüncü kişi shooter , part gizli oyun : Bunun yerine , genellikle muhteşem ses ve verimli bir şekilde ,tanıdık oyun motifler yoluylaköpekler izlemek tatmin edici yapılandırılmış çalıştırın . Kaçak korsan olarak Aiden Pearce , tamamen taahhüt şaşırtıcı herhangi bir yeni özellik Chicago Eğerteknoloj tarafından açılan ve oyun bu tür yapmak için beklediğinizşey daha çok tanımlı ,yakın gelecekte binmek .
Biz hala araba hırsızlığı vedublör atlama etrafında sanal şehirler ' re , 10 yıldır GTA - 3 - Diğer oyunlaryankı yüksek kenaraborç Grand Theft Auto borçlukaçınıl değildir . Aiden dürtünceye ve o düzgün tırmanmayao ve sokakları ve çatıları clambersyol geri gezinirken bizim tonoz Assassin Creed anımsatan , örneğin ,düğmesini basılı tutarak - ve hatta Parkour olmadan çevikoyununbaş döndürücü verticality .
Burada uçan bir sıçrama alarak herhangi bir dikey duvarlara tırmanmaya , amakalabalıklar daldığım ve CTO'lar yolunuzu kuleleri işe olmayacak , her biri daha fazla harita simgeleri açılır ve yan görevler. Yani isterseniz , Ubisoft'un house tarzı edelim . Çokassas gelengözc kuleleri Creed Far Cry 3düş aynı amaişleviaynı adam polis karakolu olduğunu , ancak bir farklı, daha bir greatest hits derleme gibi İzle Köpekler başlığı duygu bırakacaktır.
Watch Dogs Full indir Araba taşıma her bir araç kaygan ve sezgisel eşsiz bir his vardır . Hacking burada küçük bir fark yapar : Kovalanmaktan veya yaparkenkendi sadece kavşaklarda kaos oluşturmak veya içincadd emme , trafik sinyalleri değiştirebilirsiniz kesmek içinbuhar borusunun altında yıkıcı patlamalar yaratmak peşinde olsun. Göstermek için mavi içindüğ yanıp aşağı çekmek için yakındaki düşmanları vurmak açanürün bağlıhack simgesinin üzerinde deja vu bu tür , zaman : Burnout Split / Second 'ın buluştuğu o . Eminaraçları vardır yapmak için , ama kendi seyretmek köpekler bir oyun olarak tanımlamak için çok fazla yapmıyoruz eylem için bu iki harika bir ilham kaynağı .



Daha kötüsüpolis için . Bunlar yapay sırasında nadiren buhikayenin bir sorun değil, ama şeytanlar içine , yüksek hızda sürüş halinde onlara kokunu aldıktan sonra , çılgın dönüş hariç , kendi istediği düzeyde görev senaryoyu artırmak . Imkansız yakın Şık sürüş onları kaçtı ; Eğer bir garaj içinde gizlemek ve orada konum unutmak , veya güvendiğiniz geçmiş hız unutulurçevr bir tren ve izina tümsuçları hop gerekir.
Mücadele karşılaştığında , ama aynı zamanda biraz zor uygulanabilir sinsi iyi topçu savaşı ve kapak mekaniği ve özellikleri , oyunlar ilham varsa . Onlarfark yapar hackbüyük son örtüleri bile , burada düşman kapalı halde önce, işe yolu da sadece kaos ve böyle hop obölge izcilik ve Aiden gibi yerlerde bulunan bir başka güvenlik kamera gizlice için çare olabilir . Onları panik ve eski geçmez bir el bombası ile onların kusurlu patlatılmasımemnuniyet birisi patlayıcı taşımak için neden bazı korumaları kesilebilir . Bu senaryo, 'aşağı sadecea sağlar . Düşmanlar bir noktaya kadar akıllı , ama kolay basit hileler ile outwitted edilebilir. Bir yerde bir yerde sıkışmış bir duvar bakıyordu firefights , en azından bir düşman ile sonuna kadar sıradışı değil .
Ancak, bu yakınlık gibi IED ve elektronik lures bu tür bazı eğlence araçları craftable ve kendi küçük sandbox karşılamak için gerçekleştirmek için bu karşılaşmaları ekleyin. Aiden ve topladığınızdah büyüyen yetenek ağacı daha silah türleri, VARDAH kilidinidah yetenekleribağlamında misyonları yaklaşım için çeşitli yollar. Aksiyon oyunu gibi içinomurg 10 saat , mükemmel olurdu . Uzun açık - dünya kampanya yayılmış , bu anları kendi etkisi bazı kaybedersiniz.
Eğer bir hacker gibi önemli şeyler , aslında , hissediyorum asla . Çok zaman işlevsel düzeyi bir düğmegerçekleşmesi için , herhangi bir aksiyon oyunu için farklı bir şey basılır. Aslında, sistem düzeyinde bir şeyler kesmek için sizeyorgun eski Pipemania stil bulmaca yoluylaparçaları döndürmek bir hedefe mavi power-line rehber olsun. Seyon cool " s *** gerçekleşmesi için " başka bir şey olarak menkul bağlamında bir bu o ise, altın gibi az ilgi kullanarak sahip olduğu "hack " .
İzle Dogs ' fikirler birçok diğer oyunlarda kanıtlanmıştır , bu yüzden onları yeniden kullanmak mantıklı , ama bu hiçbir çivi kendi kimliğini demeko gerçekten var , dedi . Bu güvenilir iyi ancak nadiren büyük ; Ilham eğlence olmadan . Karakterfark güçlü bir hikaye ya da zorlayıcı oluşturabilirsiniz , ancaken savunmasız nerede izle Köpekler ne yazık ki bu .



Biz Aiden zaten başarılı bir hacker zaman onu karşılamak cesur bir soygun siber katılmadan önce lüks bir otel bulunmaktadır. Iş fonların kötü yanlış okent veri yalnız hortumlayabilmek gitti veyüzde oluyor zaman . Aiden kaçar , ama oyanlış kafesleri sarstı oluyor ve bir sözleşme dışarı alınır . Net sonuç : ölümcül bir araba kazasında iddiasını ve onun kardeşi ve oğlunu dışarı yeğenihayat .
Aşağı izleme ve başlararsatopl intikamını almak için sorumlu Aiden ay sonra alır . O da karanlık bir figür tarafından bilinir hale acımasız bilgisayar destekli yaratıcı takmavigilant sağlayarak adaletekentin suçlular olarak sahipgeçic .
Buorijinal set - up , ancak bazı potansiyel ahlaki ikilem bir çiğneme imkanı sunmaktadır . Ne yazık ki, bunların her biri gevşek komut önler. Bir hırıltı , intikam yakıtlı katil - bir şifre Aiden olarako tesadüfi bir diyalog birkaç satır kenara , rahatsız edici başlar ama , isabettrajedi etrafında herkes kendi rolünü kabul ettirdi asla . Sen çaldıaynı hakaret , saldırı, gasp ve cinayet tam adalet yapmak ona zarar . Ikiyüzlülük tartışmasız gider .
Bir yüksek teknoloji kombinasyonu olarak kadaro vepunish Robin Hood bu konumu , onun eylemleri bu anlamda çalışır gibi olsa . Cebinden akıllı telefon alın vedüny hack fırsatları ile kaplıdır . Parmaklarınızın ucundasokakta her kişinin Detaylar - Bu kadın kanserleri , o adamlar porno gibi - ve aynı zamanda telefon görüşmeleri veya metin mesajları kulak misafiri olabilir derin kesti. Bu güçlendirici , ama aynı zamanda korkutucu oluyor .
Wolfenstein The New Order Full indir Bu sadece bir anahtar kendi hesapları henüzpek değişim için yalvarıyor çok evsiz insanları etkileşim değil tutaraksokak bir oyun yabancılarınbank boş basıldığında olduğunu. Kentin sistemleri de gizlilikistila Aiden tuts kazarken o keşfetti , ama onun etrafındaya insanların ' kişisel verilerin her zaman çok daha fazla taramak bilgi yararlı arıyoruz tokatladı orada.



Onlar Çevrenizdekiavat için bu garip empatidünyaya uzanır eksikliğifiziksel . Sen küçük hırsız kovalamak ve bir hamuru onu yendi , ama sadece o kendiniz için çaldıpara cep yapabilirsiniz. Hatta GTA 5 - ahlaksız Sosyolojik yüksek filigran - Ben sahiplerine çalınan dönenseçeneg cüzdanını verdi kurtuluş küçük bir ölçüsüdür . Sadece almak ve asla olmak Aiden stiflingly tatsız ve bencil yerde bir sonucu olarak dünyanın geri vermek .
Ayrıca alabilirsiniz ve radikal ekonomi kırık herkes çalmak için hiçbir zararı , kurşun bakın ne kadar para sınırı yok . Zateno hemen hemen hepsidünyanın serbestçe kullanılabilir - küçük bir servet biriktirmek için değil, silah ve araçlar üzerinde harcamak kolay , ötesinde hiçbir şey yoktur .
Benon daha lezzetli ve ilginç yapılan bazı yorumların perspektif Aiden dayanılmaz doğadaki bazı değişiklik , ben teklif bekleyen tuttu , ama yapmadı . Sonunda, tüm ama bir süper kahraman olarak konumlandırılmış . Watch Dog ve gözetimdevlet , bu kadar çok sürücüler için bu sorunu kullanarak , ya dadünyada gizlilik ve kimliği hakkında bir veri odaklı sorular rağmen nasıl onun oyununhikayesi söyleyecek bir şeyleri vardır .
Görme ,oyunyere çok zordur. Durgun şehir alanda kadarmahalle uzanır gibi Chicago ve Pawneekırsal kenti üzerinden bu dijital parlak bilinenyıkık . Bir bina gölünkıyı dünya ' s balık temalı küçük bir kafe Baruyg , elle yazılmış menüsü okuyabilirsiniz yeterince zengindir . PlayStation 4, su efektlerigüzel yağmur veoyunda görülendalgaların bazı , bir vurgu var.
Watch Dogs indir Kısırlık anlamda yüzeyin altında da, var. Göz göz kamaştırıcı gibi oyunlar , bu Chicago biz gibi hissediyor bir dünyada yaşıyoruz bir yerde daha yoluyla seyahat . Yayalar gasp ve araba kazaları gawp , ama gerçek hayat gösterisi . Bu etkileyici detay , ama biraz kaskatı gibi , cömert bir tema parkı diorama düzenledi . Gerçek acil yüzük asla anları ile sizi şaşırtabilir hiçbiri yoktur kalite ve doldurmamakins - O yaşadığı kendi dünyasına Rockstar getirdiğiaş oldu .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder