8 Aralık 2013 Pazar

KILL SWITCH Pc game

Adı sanı duyulmamış bir  third-person shooter oyunu.İçinde yeni teknolojileri de barındıran bu oyun da kullanılan motor  “Offensive Covert System” ve “Blind Fire”. Ateş etmek ve nişan almak becerileri içindeki saldırı oranı ve saklanıp, siper alıp görmeden mermi yağdırdığınız bölümler işte bu motorların becerisinde. Örneğin bir koltuğun arkasındasınız ve ateş altındasınız. Kafanızı çıkarmanız ölüm demek. O halde ne yapacaksınız? Tabi ki silahınızı sallamaya başlayıp rasgele ateş edeceksiniz. İşte bu seviyedeki mermi simülasyonunu ayarlayan bir ara motor.



1.30 GB

indirmek için BURAYI-DOWNLOAD tıklayınız

yorumlar

third person shooter tarzında bir oyun. rambo misali ortamlara akan bir komandoyu kontrol ediyoruz. adamımız geçmişini hatırlamıyor fakat oyun ilerledikçe anıları dönmeye başlıyor ve baştan beri beraber çalıştığı insanın sevgilisini öldürdüğünü hatırlıyor. aslında oyunun hikayesi o kadar önemli değil çünkü maksat hikaye olsun diye konulmuş.

oyunun getirdiği yeniliklerden birisi siper alma sistemi. bilimum katı cismin arkasına saklanarak ister kafamızı uzatıp nişan al-ateş taktiğini uyguluyoruz; istersek sadece silahı çıkartıp etrafı tarıyoruz. tabi bu durumda mermiler hedef hariç her yere gidiyor dikkat etmek lazım.

sonuç olarak kill switch zaman öldürmek için oynanabilecek bir oyun fakat bir far cry, bir half life bağımlılığı yaratmasını beklemeyin.
-----------------------
crysis warhead oyununun bitmesi ile birlikte bünye aynı tarzda oyun arayışlarına girmiş stoklardan karşısına bu oyun çıkmıştır. ancak bünye bu oyundan hiçbir tad alamaz. basit bir oyun. basit derken grafikler ve oyunun size sunduklarından bahsediyorum. cod vs. tarzı oyunlardan sonra denemeyin derim ben. almayın indirmeyin. 

yeni başlıyorum diyenler için ise uygundur kannımca. ancak ona kadar psi ops u tavsiye ederim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder