15 Aralık 2013 Pazar

Lara Croft and the Guardian of Light -pc

Lara Croft and the Guardian of Light, üsten bakış sabit kamera ile oynanılan 3D oyundur. Crystal Dynamics tarafından Tomb Raider: Underworld ile aynı motoru kullanarak yapıldı. Dağıtıcılığını Square Enix üstlendi. PC , PlayStation Network , Xbox Live Arcade ve iOS bir parçası olarak dijital indirme yöntemi ile elde edilir. Oyun Lara Croft ve 2.000 yaşındaki Maya Totec adlı savaşçının kötü ruhları yenme savaşını anlatıyor.
İlk olarak tanıtımı E3 2010 da gösterildi. Daha sonra indirilebilir şekilde steam,xbox live ve playstation network üzerinden yayınlandı. İlk harita paketi içinde bulunan DLC'si 16 Aralık 2010 tarihinde piyasaya sürüldü ve belli bir süre ücretsiz olarak temin edildi.
Lara Croft ve Işık Muhafızı oyun eleştirmenleri tarafından olumlu not aldı. Birçok oyun eleştirmmen siteleri oyuna ortalama 100 üzerinden 85 not verdi. Eylül 2010 IGN tarafından tüm zamanların en iyi yirmibeş xbox macera oyunu arasında gösterildi. İlk 6 hafta içinde 98.000 kopya sattı.
59976260.png
34421689.png
1.31 GB
Lara Croft and the Guardian of Light torrent DOWNLOAD 
37131568.jpg
izometrik kamera açısı ve arcade soslu oynayışıyla oyuncusunu ilk kalkan nostalji dolmuşuna yetiştiren leziz bir oyun. adeta beni paralel bir evrene fırlattı ve orada kendimi 14"lük bir crt monitörün veya emektar playstation' ın karşısında üzerimde okul üniformasıyla oynarken buldum. oyunun öncelikli olarak başardığı şey eski oyunlardaki aksiyonun tat hafızamıza bıraktığı mirası canlandırmak.

tomb raider serisinin bir yan ürünü olarak tasarlanan oyunun, serinin pek çok oyunundan daha sürükleyici olması oldukça ironik. crystal dynamics bu oyunda ezberini tamamen bozmuş ve daima hareket halinde olduğunuz, sürekli zehirli mantarların patladığı ve yerden yaratıkların bittiği, yüksek tempolu bir işe imza atmış. ara videolar neredeyse tamamen kaldırılmış, konu özet geçilmiş. bulmacalar basitleştirilmiş ancak kör göze parmak haline de indirgenmemiş. pratik çözümler geliştiriyor ve eğleniyorsunuz. serinin kanayan yarası olan sıkıcı kavga dövüşler bu oyunda hakikaten keyifli bir hal almış, üstelik tatmin eden dengeli bir zorluk seviyesi var. platform sahnelerinde izometrik kamera, yön tuşları ve beyniniz arasındaki fikir ayrılığından ötürü özellikle çapraz yönlere zıplamak zaman zaman sorun halini alsa da bu anlar oldukça nadir. 

bir de mücadeleyi seven gönül dostları için her bölümü tekrar tekrar oynamaya değer kılan puan/başarı sistemi var. böyle de güzel, böyle de izometrik bir eğlence yumağı işte. dilerim ki düşük bütçeli geliştiricilere izometrik ilhamlar vermekten de geri kalmaz.
SYSTEM REQUIREMENTS:
Operating system: Windows XP (SP3) / Vista / 7
Processor: Pentium IV - 1.5 GHz / Athlon 64 - 1.5 GHz
Memory: 1 GB (for XP / Vista / 7)
Video: 128 MB VRAM compatible with DirectX 9.0
Sound Card: DirectX 9.0c compatible
Free hard drive space: 8.39 GB

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder