23 Haziran 2014 Pazartesi

EA Sports UFC

Yaptığımız analizde ilk UFC demo çoğunlukla olumlu olduğunu kanıtladı hem Xbox ve PlayStation 4 ile de olsa, Sony sistemi çekerek açısından bir avantajdır küçük grafik efektleri ve görüntü kalitesi. Ancak, genel deneyim her iki platformda da ben hissetmedim gibi parlak o oldukça olabilirdi: menüler arasında geçişler kekeledim sayısı, ekranda bir llins performans sorunları önlenebilir PS4 mümkün olan en iyi oyunu her alanda deneyim. İle son oyunu bizim kavramak, bu unsurların geliştirilmiş görmek değildir.

Konu Dışı Sohbet - Geyik  Sonra biz ilk ekleyin UFC disk, bir gün yama indirmeye başlar. Bazen bu iyi bir işaret, geliştiriciler genellikle son dakika tweaks ve optimizasyonlar ve hatta sonra gold master kodu gönderilir üretimi ve durum olacağını umuyoruz burada bir konuşma olmuştu çözünürlük yükseltme son oyun. Ancak, öksürükle bir şey vardır aslında üzerine geliştirilmiş bir-aylık demo. Navigasyon kesilen çeşitli menüler hala kekemelik geçişler, ve daha da önemlisi, temel işlemler bütünlüğü oyun tamamen değişmemiş.

Açıkçası, bu iki versiyon UFC hala kullanarak çalışır 1600x900 çerçeve arabelleği ile birlikte multi sampling anti-aliasing. Gördüğümüz gibi demo kodu, 4x MSAA PS4 üzerinde kullanılabilir azaltılmış, 2x MSAA veren Bir Xbox, sony'nin sistemi vardır somut bir artış genel görüntü kalitesini bile aradaki fark epey bir iyi çoğu zaman. Daha yakından bakmak bir şey duymadım kenarları değişti şeffaf piksel bazı tutarsız bir karakter ve sahne etrafında, düşündüren bir kaba, daha az rafine uygulama ölçekleme. Bu şekilde de oyunun seyir biraz belirsiz olmasına rağmen görüntülerken bir kaç metre uzaklıkta eylem bizim 32-inç HDTV, bu işleri oldukça iyi gizlenmiş tarafından post-processing efektleri.

Sonuçta, ayrılma kararını daha pürüzsüz, biz bunu söylemek cesaret, sinema estetik gizlemek için yardımcı olur 900p çözünürlük oldukça iyidir konsolu ve iki açıkça belirli bu oyun için iyi bir seçim, art tarzı ve işleme teknolojisi başarıyla azaltmaya çalışan eserler ve dik farklı, gerçekçi bir görünüm verir. Sen-ebilmek almak bir fikir bu (head-to-head aşağıdaki videoda, artı bizim UFC karşılaştırma galerisi.


Resimli Oyun Kurulumları Kullanımı motion blur, alan derinliği oldukça düşük kontrastlı ortamlarda açıkça teslim olur mümkün olan en iyi görüntü kalitesi. Ancak, bu artırma etkisi mücadele zulüm sekizgen arenada ve özellikle teslim edilirken hamle, tarak ve size daha ayrıntılı amaç için hızlı bir nakavt. Burada sunu UFC hisse ile pek çok ortak Fight Night Champion, ancak, bir post-processing değil o kadar ağır, lider arasında daha iyi bir denge için estetik ve temiz yüzme cesur bir stil. Bu kadar olumsuz ancak, bu değişikliklerin bazıları daha az görünür kavgalar sert vuran ve acımasız oyunlar ve her gece daha. Bunun başlıca nedeni geliriniz değil güçlü saldırıları, ardından uygun bir sesli güm etkileyebilir olarak rakibiniz ile kuvvet.

Görüldüğü gibi, demo, PS4 rafine versiyonu nerede bu etkiler, daha yüksek hassasiyet, daha kaliteli ve nesne bulanıklığı gölge üzerinde filtreleme Sony konsol. Motion blur daha ağır bir dokunmatik PS4, ambient occlusion sağlayarak, biraz daha derinlik boyunca fazla karakterin yüzü Xbox versiyonu.

Oyunlarda Yaşanan Sorunlar ve Çözümleri Diğer alanlarda, iki versiyonun çok daha yakından maç - aydınlatma, doku çalışması ve shader etkileri arasında eşit olarak dağıtıldığı, her iki formatı da. Burada, ayrıntı seviyesi karakterler gerçekten göze çarpan, ince noktalar, bir çok girift işlenmiş yüzeyi deri ile birlikte daha da geliştirilmiş gerçekçi taklit ışığın yansıması ve kırılması bu unsurların, gerçek hayatta nasıl davranması gerektiğini. Animasyonlar da yüksek bir noktada, değişen konumuna bağlı olarak, yakınlığı ve rakibiniz. Ancak, ne kadar onlar için benzersiz görünüşe göre her avcı: çok animasyonlar genelinde çoğaltılır tüm savaşçıları için birkaç clinches yanıtlıyor. Umarım göreceğiz EA başlangıç adresi daha bireysel bir mücadele tarzı taksit gelecekte artık temeli atıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder