26 Haziran 2014 Perşembe

Sniper Elite 3 inceleme

Orada hep bir dilsel seks ve şiddet arasında bağlantı yoktur oyunu gösterileri içsel anlam olarak oldukça Sniper Elite. Bu onun isim yapmış serisi tarafından fetishising insan vücuduna bir kurşun denecek parodi.

Başlığı bu özellik, tabii ki, döndürür için Sniper Elite 3, eylem anahtar enkaz Berlin görüldüğü 2012, Sniper Elite v2 daha ilginç arazi yapısı; Kuzey Afrika kampanya. Sahne değişmiş olabilir, ancak rol değil. Size düşman hatlarının gerisine gönderilen bozması ve çevresinde gizlice Nazi savaş makinesi, yıkılan ve grafik olarak, torsolar ve testis gibi birçok alman birliklerine mümkün.

Gerekmez abone olmak için freud'un psikanaliz kuramının see the link, mermi ve tüfek patladı boşalma oluşturduklarını söyledi. Astar sonra shot kadar ön sevişme, siz tutun sanal nefes, sıkmak ve bu darbe uzaklıktadır. Ne zaman aşk senin cihazın yavaş yoluna sokmak için kurşun manfully için bir hedef. Bu kamera görüntüsü tetiklenir, zaten bir hit olduğunu biliyorum, bu yüzden hiç gerilim vardır. Tüm bu zevk.

Tek mermi ile yakın hedef alır, her şey yavaşlar daha fazla ve daha fazla. Biz boş bir yüz görmek için olsun, habersiz seçiminizi ocağı, mermi santim uzakta şimdi sadece cilt. Daha sonra X-ray olarak devreye girer ve size nüfuz, kemikleri splinter, organları, dondurulmuş, işlenmiş, pornografik tüm bu ayrıntı. Soundtrack tüm squelches ve homurdanıyor. Tarafından, en horrifically şiddetli orgazm yakaladı oyun - ya da, belki, başka herhangi bir ortam.



Kurallar, Duyurular, Sohbet ve Resimli Kurulumlar Deneyim tekrar tekrar, size sürece kill-cam tamamen kapalı) oyunun genelinde sekiz misyonlar. Ayrıca, oldukça endişe verici bir deneyim olan, asla gerçekten rahatsız ediyor, kendi yol açacağı için, meta-oyun, misyon olarak verilen geçici olarak alır shunted kendi lehine kenara doğaçlama. Bu genellikle aynı etrafında döner, yakıcı soru: ben de onu burada fındık?

Ama sonra Sniper Elite ile sorun olmamıştı sniping. Neredeyse bir mini-oyun kendi içinde. Bu onu çevreleyen şeyler, tekrar düzenlendi dizi olacak bu, boyutu için kredi rağmen, sadece bir kaç yıl sonra önceki başlığa, Sniper Elite 3 temsil eden bir çok tasarım açısından büyük bir adım. O hala oldukça boyutu ulaşmış olmaları gerekir, ama eğer bir oyun tavsiye etmek çok daha kolay.

Gitti telaşlı, dar, doğrusal düzeyleri son oyunda değişti, ile büyük açık haritaları özgür olduğunuz traverse ancak formda bakın. Onlar güzel tasarlanmış bir şekilde sadece potansiyel onlarca hale yolları ile fark bulma. İkincil amaçlar da keşfedilen bu şekilde, tökezleyerek genelinde kamyon, AA silah ya da cephane tedarik sabotaj toplamak için yararlı olabilir ıntel ya da kilit personeli için suikast. Her şey bir araya geliyor sizi teşvik etmek için değil sadece cüce-çalışmayacak temel amacı yönünde işaretçiyi, ama etrafında poke, arazi ve çevre düşünün siz düşünün.




Bir şey daha anımsatan Metal Gear Solid 5: Ground Zero, sadece sekiz tane büyükçe görev alanların, bir vurgu ve uzun menzilli nişan melee gizli öldürür. Öğrendim ki revisiting tamamlanan görevler için daha fazla çalışma yapılması zorluklar hep geliyordu neredeyse heyecanlı anlar keşfettim olarak gerçekleştirilmesi binaları, tüneller, ben ve diğer sırları tamamen cevapsız aracılığıyla ilk kez.

Ne yazık ki, bu artan hırs tasarım açısından olmamıştır tarafından eşleşen bir teknik cila artış oranı aynı. Şimdi çizmek mümkün kılan mesafeler için net bir yarar yeni konsollar sık sık görür bir oyun size gelen düşmanları mücadele 100m uzaklıkta 1080p çözünürlük ve ayrıntılı ortamlar sayesinde hem büyük bir kesinlik ve çekim. Ne zaman bir ihtiyacınız olmayan hiçbir şey fazla düşmana nişan ve nokta değil, o leke berrak ve net.

Ama çözünürlüğü kare hızı ve kalitesiyle tek değildir, ve Sniper Elite bir geçmişte biraz sert arkasında terk edilmemiştir. Ragdoll fiziği, bunun için gerekli ve çok kanlı killshots iş, sadece bedenleri baş aşağı yol açması muhtemel otelcilik duvarlar ya da havada sallayarak.

Daha fazla hasar, dimwitted AI tekrar düzenlendi önceki hiçbir oyunları, bu sefer daha akıllı. Gibi en gizli oyunlar, sistemine dayanmaktadır keyfi uyarı devletlerin reset yeterli süre geçti, zaman ve bazen düşman önceden pozisyonu akıllı sınırdaş manevralar, onlar da mutlu bodur arkasındaki kutuları ve shuffle hakkında TÜM temizleyene kadar yanıp söner - bu iki noktaya döndüklerinde senaryosunu kendi rutinleri, görmezden cenaze karışık yoldaşlar.


Oyun Dosyaları Bu süre anlamına gelir, şehirlerarası headshots her zaman eğlenceli değil genellikle tüm bu zorlu. Bu basınç gelen kendi arzularınızı yerine daha iyisini yapmak için herhangi bir pushback oyundan kendi sistemlerinde, zaman ve upping zorluk yapar bu mekanik su çulluğu için zor kaldırma visual asist diğer özellikleri, bitkin, o karakol uçağı yapamaz önünüzde bulunma zor.

Doğal olarak, düşman yakın olduğu, kendi kusurlarını daha belirgin hale gelir. Bunun gibi, bir Sniper Elite 3 sniping gizli bir oyunu daha iyi, daha iyi bir oyun ve oyun daha bir aksiyon oyunu. Daha fazla sürer onun temel önermesi, daha zayıf olur. Neyse ki, daha büyük bir yere geçmek, misyon serbest dolaşımı için arenalar, " demek ki, sen daha nadiren third-person-shooter deneyimler. Eğer düşürüldü blazing away ile bir makineli tüfek, bir şey, çünkü bu kötü yanlış gitti.

Bu silahlar takas olabilir seti yeni parça için, siz kilidi seviyeye çıkarmak. XP kazanılan çekim koşullarına dayanarak yanı sıra bonus toplamak ve hedefleri toplantı. Verir bir tatlı oyunu ileriye taşımak, ama sen-ebilmek bulmak o tüfekler arasındaki fark yükseltme ve faydaları bulması zor.

Hikaye-bilge hakkında heyecanlanmak için bir şey var. Sen üzerinde iz şeytani bir Nazi bile bu kadar acımasız yoldaşı Naziler biraz fazla olduğunu düşünüyorum. Oyun değil aşırı yük kesme sahneleri, sadece beri de ana karakterlerinden biri başka bir Amerikan kalıplaşmış bir buzzcut, five o'clock gölge, ve çiğneme sesi çakıl. Afrika ortamı, en azından bazı misyonu, farklı lezzet verir bir Indiana Jones ve oyun genel tonuyla harks geri saygıdeğer İngiliz çizgi roman Komando gibi, ya da Eylem.


Uzakta single player, multiplayer, as it was çok geç ilaveleri, bir önceki oyun. Deathmatch ve Team Deathmatch, yeterince iyi keskin nişancı oyunu-değişen temposuna geleneksel ve yeni haritalar çok oyunculu oyunlar için daha uygundur. Mesafe Kral ve ekibi tabanlı varyant yağlayın kazananlar değil dayalı veya öldürmek, toplam puan sayısı mesafe, ama. Hiçbir miktarı Çapraz tamamen ayrı takım zorlama oyuncu tuzakları sadece konsantre yerine nokta atışı veya yakın dörtte öldürür.

2. EL Satış Asimetrik co-op modu Overwatch - hangi takımların scout sniper verir gibi co-op oyun sırasında kampanya. İkincisi ise biraz nemli bir kofti Sniper Elite V2, ama yeni çiçekler, big show, hangi iki oyuncu sağlar parçalara bölünmüş ve gerçekten mücadele durumlara bağlı olarak değişir. Bu cömert bir hediye, sadece hayal kırıklığına cimri tarafından numaralarını, haritalar, sadece mevcut iki Overwatch misyon ve rekabetçi bir avuç tasarım.

Paket bir bütün olarak çok hala bir ham elmas, ama selefi üzerinde kesin bir gelişme. Korkunç kill-cam kalır lezzetli bir heyecan ve yanlış tutan birleştirici güç birlikte oyun, ama yeterli olacaktır şüpheli kağıt üzerinde bir çatlak olmadan, dördüncü maçında büyük bir revizyona yapay zeka ve fizik kodu. Onun kusurları olsa bile, Sniper Elite 3 katı hoş bir mid-tier aksiyon oyunu. O-ebilmek değil bullseye vurdu ama her atış ile yakınlaşma.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder