14 Kasım 2013 Perşembe

Assassins Creed IV BLACK FLAG torrent indir


Torrent olarak indirmek için BURAYI tıklayınız

5.30 gb sıkıştırılmış sürümü için BURAYI tıklayınız

Ubisoft'un dünya genelinde oyunseverlerden yoğun ilgi gören oyun serisi Assassin's Creed'in yeni sürümü Black Flag'in PC sürümü tamamlandı 


Yorumlar

şimdiye kadar yapılan en detaylı, en güzel grafikli, en güzel mekanları olan ve en komplike assaassin's creed oyunu olma ihtimali var ama biz bu oyunu gizemli altair, yaramaz çocuk ezio, jerusalem, floransa, venedik ile sevdik. suya dalıp hazine çıkarmak, köpekbalığı öldürmek gibi amele işleri oyunun ruhunu bozacak. seven varsa buyursun ama assassin's creed bu değil. bu olsa olsa oyun süresini uzatmak ve sadık fanların gözünü boyamak için kullanılan bir taktik.
--------------
-jesper kyd'in müziklerini yapmadığı bir assassin's creed .. öksüz gibi ! bir ezio family büyüleyiciliği getiremedi üstattan sonra kimse.. dilerim bu oyunda bozulur bu.. bu büyüleyici oyunun içindeki dünya, ancak büyüleyici bir müzikle sahiplenilebiliyor çünkü.
--------------
dün bir playstation cafede oynama şerefine nail olduğum oyundur. bir önceki oyunda gemi savaşı az oldu diye üzülüyordum, her ne kadar assassin's creed ruhuna çok uymasada o gemi savaşlar pek tatlı mirim.
--------------

baş karakterimiz ac:3'deki haytham kenway'in babası. 

adı edward kenway ve kendisi hem korsan hem suikastçi. e doğal olarak oyunun geçtiği yerler de karayipler. (çoğunlukla küba'da geçme ihtimali fazla)

daha fazla deniz savaşının olacağını düşünüyorum. inşallah karayip korsanlarına bağlamazlar. ben yeni oyunun uzak doğuda geçeceğini umuyordum. olmadı, yine amerika'da geçiyor. olsun, alıp oynayacağız. ama oyunun zaten gittikçe düşen seviyesini daha da düşüreceğinden korkuyorum. amerika olmuyor işte ubisoft, anla bunu! assassin's creed'in hamuruna ters bir kıta!

Sistem gereksinimleri

OS: Windows Vista SP2 or Windows 7 SP1 or Windows 8 (both 32/64bit versions)
Processor: Intel Core i5 2400S @ 2.5 GHz or better or AMD Phenom II x4 940 @ 3.0 GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce GTX 470 or AMD Radeon HD 5850 (1024MB VRAM with Shader Model 5.0) or better
Hard Drive: 30 GB available space
Sound Card: DirectX Compatible Sound Card with latest drivers

Çalıştırma
Copy the files from the image to your hard drive.
run the file: AC4BFSP.exe (One window pops up-click ok and play






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder