11 Kasım 2013 Pazartesi

Call of Duty: Ghosts







28 gb üstü olduğu için torrent olarak buradan indiriniz

"Kahraman" Amerikan askerleri bu sefer Güney Amerika federasyonuna karşı !Yanmış,yıkılmış Amerika birde süper silahını ODIN’in (Orbital Defense Initiative) Federasyon tarafına kaptırmış ve yoğun bir bombardıman altında.Buradan geriye dönüşle Ana karakterimiz LOGAN ve kardeşi Hesh’in Federasyon’a karşı gizli operasyonlar yapan Ghosts birimine katılması ile devam ediyor. 
Ghost birimi nedir ?
“Başka bir zaman, başka bir savaştı beş yüz kadar düşman askerine karşı sadece altmış kişilerdi. Görevleri düşmanları sivillerin bulunduğu hastahaneden uzak tutup, insanların güvenliğini sağlamaktı. Üç gün boyunca savaştık fakat düşman çok kalabalıkt. Altmış, onbeş oldu, bir gece daha dayanamazlardı ve düşman bunu biliyordu. Gece çöktüğünde, aralarından birini gönderdiler ve geri kalanlarla birlikte ölen kardeşlerinin cesetlerinin üzerinde pozisyon aldılar. Beklerlerken, arkadaşlarının kanları ve rüzgarla gelen kum, derilerini kefen gibi kapladı, onları değiştirdi. Düşman geldiğinde, geri kalan onbeş asker kumların üzerinde bir avcı gibi yükseldi, kurşunları bittiğinde bıçaklarıyla, bıçakları köreldiğinde elleriyle. Savaş bittiğinde sadece bir düşman ayakta kalmıştı. Onu daha sonra çölde tek başına gezerken buldular. Adam bu hikayeyi diğerlerine anlattı, karşılaştıkları gücün, gerçek olmadığını, doğaüstü olduğunu söyledi. Ona göre, karşılaştıkları, hayaletlerdi…”
ÖNEMLİ NOT:

1- Oyun ÖNCELİKLE 6 gb ram istiyor eger bilgisayarınız 4 gb ram ise oyun açılmıyor ve mutlaka 64 bit win 7 kurmalısınız yoksa desteklemiyor.

2 - Oyun 6 gb ram istiyor ama oyunu full ayarlarda oynasanız bile oyun sadece 2.5 gb ram harcıyor bende bu durumu anlamış değilim insanlara 6 gb ram aldıran bir oyun ama sadece 2.5 gb ram kullanıyor

3 - Ekran kartınız Direct X 11.1 den aşağıda ise oyun açılmıyor

4 - Mutlaka oyuna 40 gb gibi bir yer açmanız gerekiyor











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder