13 Kasım 2013 Çarşamba

Battlefield 4 - RELOADED torrent

Torrent olarak BURADAN indirebilirsiniz



stealth jetlerin gucunun inanilmaz derecede az oldugu buna karsin attack jetlerin ise oyunun hakimi oldugu oyun.ikisinin de bufflanmasi sart.ayrica jetlerin 3.kisi gorunusu resmen igrenc olmus.dice neden battlefield 3teki jet gorunusunu bozmus anlamadim.yabanci forumlarda bu konuda memnun kalan oyuncu neredeyse hic yok.bunu degistireceklerini sanmiyorum ama eskisi gibi yapsalar cok daha iyi olur.
------------
pc'de oynamak için illa 64 kişilik sunucuya girme şartının olmadığı, yeni nesil konsollarda da 64 oyunculu multiplayer ile gelecek olan oyun. pc'de 16, 24 veya 32 kişilik sunucularda kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz.
----------------------

ayarlarındaki antialasing post seçeneğinin kesinlike off olması gereken oyun. bu ayar resmin kalitesini blury pixele çeviriyor high yaparsanız sanki oyun yüzde 30 netliğini yitirmekte doku kalitesi kötü gözüküyor bunu kapatınca anca frostbite 3 doku kalitesinden söze edebiliyoruz.scale ayarından bunun düzeleceğini umuyordum ama scale 100 oyun için ideal netlikte.bf3 te zerre kasmayan makina 4 te kasıyorsa multiplayerda post progress qualityden kaynaklanıyordur büyük ihtimal medium yapın çok etkisi oluyor. texture quality ultra olması bu oyun için şart gibi çünkü perfromans olarak ultra ile high arasında fark çok az bu ayarda bf3tede böyleydi.şuan serverlarda ses problemi ve bir kaç çökme dışında bir sorun almadım ama çökme her üç haritada en az bir illaki oluyor asıl sorun net code dedikleri adamın üstüne sıktıktan sonra geç ölmesi hatta ölmeden sizi dahi öldürmesi bugı. silahlar çok saçma geldi bana assaultta bf3 m16a3 benzeri m416 olmasa oynayacak silah bf3te burun kıvırdığımız silahlar dışında olmayacak aug var ilerde eh dedirtecek hele enginneerde m16 ların ikisininde otomatik atışı olmadığı için eliniz bağlı m416 görünüşü üstünde acogla bf3teki gibi saçma değil düzeltmişler. bin tane ıvır zıvır battle çanta denilen saçmalıkla açılabilen dürbün ve benzeri aparat getirmişler güzelde takacak silah düzgün silah azalmış scar normalde bf3te bir defalık denemelik alınacak silah özelliklerine bakınca en iyisi gibi duruyor ama hiç alakası yok sahada.haritalar yine metro tarzı hatta ondanda saçmalık derecede tek koridorlu bir harita var zır rezalet iki tanede call of duty modern warfare misali orta harita var onlarda rezalet bunların dışında betadaki uçak içermeyen eh denilebilecek şehir haritası var geri kalan 6 harita 10 numara. caspian tarzı devasa yeşilli açık arazi haritası , amerika ve çin wakein aşırı gelişmiş fırtınalı denizin delirdiği versiyonu ve pasific orta otelli adalı harita , astronomi uydulu ve yıkılan barajlı yine rus ve çin haritası, gece şehirli ışıklandırmalı gökdelenli tek 4 jet uçaklı(2 f35 2 j20) inanılmaz ama biraz küçük harita. ruslarda uçakda su 50 var diğer haritaların çoğunda bir takım için bir jet birde bf3 teki rushda alınan bombardıman uçakları var bunun dışında heron koyulmuş.bir tane tek test adası bölümü var girip uçak silah falan deneyebiliyorsunuz insansız.

antialasing post off yapmayı unutmayın inanılmaz bir grafik şöleni oluyor.
--------------
ınavlar nedeniyle çıkar çıkmaz indiremediğim oyun. bugün bir boşluk bulup oynayayım dedim 2 saat başından kalkamadım yarısına gelmişim. çılgın olmuş, dice grafik ve ses konusunda aşmış.
-----------

bu oyunu oynamak isteyip de low detaylarda dahi sorun yaşayan arkadaşlar mutluluğu nvidia'nın yeni driverlarını indirmekte bulabilir.

http://www.geforce.com/drivers adresinden kartınızı ve işletim sisteminizi işaretleyip devam ediniz.
------------
single playerından hannadan kopup sonunda multi deneyebildiğim oyun en çok dikkatimi çeken 3 şey var.birincisi m16 otomatik tüfek yok oyunda sadece tek atıyor .ikincisi uçaklar yerden değil havadan oyuna başlıyor.üçüncüsü ayarlar kısmında resolution scale adında yeni bir ayar var ve bu 100de olursa diğer herşey ultra bile olsa oyun doku kalitesi bakımdan bf3den daha kötü gözükmekte en aşağı bunun 120 olması lazım 150 ve sonrası ancak süper makineler kaldırabilir ama 120 aşağısında oyun kötü 120de bf3 ün bir tık üstü gibi geri kalan patlama yağmur efektleri tabi bf3den daha iyi özellikle singleda çok gerçekci kareler var yüz efektleri la noireden sonra en iyisi denilebilir ve single istedğin silah seçme olayını getirmişler güzel.çok fena fizik kuralları oyuna etki ediyor rüzgarda silahla nişan aldığınızda etkileniyorsunuz haritalar paracal storm ve gece şehirli uçak alınan harita çok hoşuma gitti.oyunun seslerinde multide şuan sorunlar var dice düzeltecez demiş.eksiklerden biride f22 raptor oyunda yok ama f35in saçma uçuşunu düzeltmişler.game trailers 9.5 verdi bu haritaların aniden şartlarının değişmesi olayı gerçekten bir devrim konsolcular ps4 versiyonunu bekliyorlar tabi.
----------
türkiye'de çoğu kişide açılmış oyun. şimdiye kadar vpn ile giriyordum, şimdi normal şekilde girebiliyorum. origin'deki geri sayıma aldırmayın, deneyin. muhtemelen girebilirsiniz. 

yalnız feci derecede çökme, lag ve teknik sorunla karşı karşıyayız. şimdilik özellikle büyük haritalardan uzak durmakta fayda var. çünkü en çok conquest large haritalarında sorun yaşanıyor. şimdilik domination oynuyorum.

zaten oyuna ilişkin en büyük eleştirim, domination haritalarını rooftop domination mantığıyla tasarlamış olmaları. çatılara bakacam diye oyun oynayamıyorum.
-----------------
1 kasımdan sonra gece gündüz oynayıp okulu bir sene daha uzatacağım oyun.
çünkü ben eşşeğim.
-----------
hayvani bir oyun olmuş. tam fps oyunlardan bıktım, soğudum derken tükürdüğümü yalatmıştır bana.
Sabit disk alanı30 GB
Ekran kartıAMD Radeon HD 3870 / nVidia GeForce 8800 GT (512 MB)
RAM4 GB
İşlemciAMD Athlon X2 2.8 GHz / Intel Core 2 Duo 2.4 GHz
İşletim sistemiWindows Vista SP2 32-bit (KB971512 Platform Güncellemesi Olan)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder